Trandafiri roz: Istorie si semnificatii

Semnificatia trandafirilor roz este la fel de frumoasa si de gratioasa ca si floarea in sine. Ii intalnim cel mai adesea in aranjamentele florale pentru nunta, in buchetul miresei sau in cele care doresc sa transmita „Felicitari!” sau „Multumesc!”.

Roz nu este doar pentru fete si nu este doar o culoare draguta. Trandafirii roz au semnificatii profunde atunci cand vine vorba de a arata afectiune fata de cineva. In general, se considera ca trandafirii roz semnifica gratie si rafinament. O admiratie pentru frumusete, rafinament si gratie de durata este ceea ce sugereaza trandafirii roz. Destinatara trandafirilor roz poate fi sigura ca este admirata pentru ca poseda o anumita respectabilitate si decenta, care nu sunt comune in cazul altor persoane.

Semnificatiile trandafirilor roz, exprimate prin culoarea lor, sunt fericirea si bucuria. Fiind o incantare pentru ochi, trandafirii roz exprima distractie si fericire. Trandafirii roz arata ca este o placere de a privi si de a o avea in societate pe cea care ii primeste.

Trandafirii roz sunt, in general, priviti ca fiind flori ce exprima ganduri frumoase si emotii blande. Indica o afectiune care poate fi transformata intr-o dragoste profunda. O dragoste inocenta care nu a devenit inca o pasiune profunda, care nu a atins inca apogeul ei.

Sunt potriviti pentru a fi daruiti la sarbatorirea unei zile de nastere, aniversari sau realizari semnificative. Trandafiri roz deschis sunt, de asemenea, asociati cu afectiune profunda si admiratie, ceea ce ii face potriviti pentru a exprima simpatia fata de o colega sau prietena.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s