Cum si DE CE ne fac florile fericiti?

Nu exista nicio indoiala ca florile ne fac sa ne simtim fericiti, au fost facute chiar si studii care au demonstrat acest lucru.

Studiile au fost realizate pentru a demonstra efectele pe care florile le au asupra starii emotionale si comportamentale a unei persoane. De fapt, florile sunt legate de fericirea imediata a unei persoane si chiar de starea de spirit pe termen lung, ceea ce este in stransa legatura cu satisfactia generala a unei persoane asupra vietii. De aceea, de multe ori florile pot reduce stresul, pot imbunatatii starea de spirit a unei persoane si pot reduce starea de depresie si anxietate.

flori

Florile reusesc sa ne transmita aceste stari pentru ca ne ofera o conexiune cu natura, ceva dincolo de mediul cu care suntem obisnuiti zi de zi. Culorile, de asemenea, ne fac mai fericiti prin cromatoterapie, care foloseste puterea culorilor pentru a stimula emotiile. De aici si motivul pentru care florile sunt un cadou potrivit pentru orice ocazie.

Florile ne fac sa ne simtim mai fericiti si pentru ca ne aduc mai aproape de prieteni si familie. Deoarece ne ajuta sa ne relaxam si sa ne simtim mai calmi, mai veseli, vom avea si tendinta de a ne conecta cu cei din jur. Florile ne ajuta sa cream relatii, prin imbunatatirea sentimentelor si a comunicarii intre oameni.

V-ati intrebat vreodata de ce florile sunt prezente la evenimentele sociale? Ele nu sunt doar de decor sau doar pentru a bucura ochii invitatilor. Florile adauga evenimentului o atmosfera primitoare si calduroasa printre participantii la eveniment.

Florile ne fac sa ne simtim fericiti datorita proprietatilor lor vizuale curative, atat fiziologic cat si emotional. Mai mult decat atat, terapia cu remedii florale Bach include 38 de remedii diferite, dintre care unele afecteaza emotiile si preocuparile legate direct de fericirea generala a unei persoane si satisfactia fata de viata. Florile pot remedia problemele interne, imbunatatii abilitatea unei persoane de a comunica, pot reglementa anumite emotii, cum ar fi frica, invidia, vina, gelozia si multe altele.

Florile de acasa sau de la birou sunt mai mult decat un decor! Ganditi-va la ele ca la o terapie parfumata si vizuala. 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s